Het aansnijden van de paté

Een aangesneden paté verkoopt sneller, omdat de consument kan zien wat hij of zij koopt. Het is dus een goede tip om bij elke nieuwe schaal alvast een eerste plak uit de paté te snijden. Verwijder van deze plak de overtollige reuzel (1) én verpak het in plastic-folie.

Verwijder bij de vacuümverpakte paté (2) niet de plastic krimpzak. Er kan gewoon, bij het snijden van de paté, dwars door de folie gesneden worden. Gebruik wel een scherp mes!

(1) Nadat de paté gebakken is, vullen we de randen op met witte reuzel, die voorkomt dat de paté uitdroogt en smaak en aroma verliest.

(2) Dankzij de vacuümverpakte patés kan de detaillist op handige en snelle wijze patés verkopen. Wij adviseren om de vacuümverpakte paté in de bijbehorende stenen schaal te presenteren, omdat zo het ambachtelijke karakter van de paté nog eens benadrukt wordt. Haal, als er een plak afgesneden moet worden, wel eerste de paté uit de schaal. Zo is het snijden een stuk makkelijker en bovendien blijft de schaal lekker schoon.

vorige menu volgende